7 decembrie 2012

MX TRAINING CAMP SPANIA 2013

In luna februarie 2013, scoala de pilotaj Raduta Adrian Motocross School va sustine un cantonament de pregatire premergator sezonului 2013, destinat pilotilor amatori sau profesionisti si copiilor de orice varsta.

Cantonamentul este impartit pe durata a trei saptamani, dupa cum urmeaza:
- saptamana I - 6 feb. - 11 feb.
- saptamana II - 13 feb. - 18 feb.
- saptamana III - 20 feb. - 25 feb.

Doritorii se pot inscrie pt. minim o saptamana de antrenament sau mai multe, indiferent de perioada.

Intreaga logistica va fi asigurata de echipa Topcross TCS, constand intr-un pachet care include:
- transportul motocicletelor si echipamentului Romania – Spania si retur;
- service-ul motocicletelor;
- trei mese pe zi;
- 7 nopti de cazare bungalow;
- taxa acces circuit 6 zile;
- antrenamente moto cu Adi Raduta;
- antrenament fizic cu preparatorul fizic al echipei Topcross TCS;
- transfer de la aeroport si retur.

Sportivii nu au nimic de facut decat sa se inscrie si sa se urce in avion. De restul se va ocupa echipa noastra.

Antrenamente vor fi sustinute pe suprafete de nisip si hard-pack. Fiecare antrenament va fi filmat, iar apoi vizionat in vederea corectarii greselilor. Baza sportiva in care se va sustine cantonamentul dispune de numeroase circuite specifice: enduro, enduro test, motocross. Circuitul principal dispune de un sistem profesional de cronometraj si un sistem de irigare al circuitului. Este locul ideal de pregatire inainte de inceperea sezonului competitional, conditiile meteo fiind optime, temperatura medie a perioadei fiind de 14 grade.

Pentru copii si nu numai, exista posibilitatea insotitorilor. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta pe email sau telefon, la adi21@topcrosstcs.ro / 0721.233.949. Locurile sunt limitate in functie de capacitatea de transport, iar inscrierile se pot face pana pe 20 decembrie 2012.

* FOARTE IMPORTANT: Toti pilotii participanti la acest curs sunt obligati de regulile circuitului sa prezinte o asigurare medicala valabila pentru sporturi extreme.

3 comentarii:

  1. As face asta mai mult pentru a vedea ce inseamna viata intr-o echipa de motocros profesionista, decat penntru antrenamentul propriuzis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi va raspunde la toate intrebarile pe care le puteti avea legate de acest cantonament, inclusiv preturi, la telefon 0721.233.949.

    RăspundețiȘtergere